Kleine en/of grote onderhoudsbeurt

Bij een onderhoudsbeurt wordt Uw personenwagen, lichte bedrijfsvoertuig en/of camper op een aantal punten gecontroleerd. Een grote onderhoudsbeurt geeft inzicht in de staat van Uw voertuig. Hiermee kunt U grote reparaties zien aankomen en wellicht voorkomen!

 

Iedere personenwagen, lichte bedrijfsvoertuig en/of camper is in het bezit van een instructieboekje. Hierin kunt U vinden hoe en wanneer Uw voertuigen onderhouden dient te worden.

 

Net als bij een kleine onderhoudsbeurt wordt bij een grote onderhoudsbeurt standaard het oliefilter vervangen en de motorolie ververst. Indien het luchtfilter zich niet meer in een goede staat bevindt, wordt ook deze vervangen.

 

Uiteraard kunt U bij Autoservice Zwijndrecht terecht voor het uitvoeren van een grote onderhoudsbeurt van Uw voertuig. Indien U hier meer informatie over wenst of een afspraak hiervoor wenst in te plannen, kunt U contact met ons opnemen op het telefoonnummer 078 – 6200 254 of per mail info@autoservicezwijndrecht.nl

 

Wij kunnen werkzaamheden uitvoeren aan onder andere de volgende merken bedrijfsvoertuigen/personenwagens:

brand
brand
brand
brand

OVER AUTOSERVICE ZWIJNDRECHT

Proffesioneel onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen onder de 3500 kilogram, ook voor caravans

NEEM CONTACT OP

De voordeligste garage in de regio wat betreft auto onderhoud, auto reparaties en APK keuringen; met ruim 26 jaar ervaring!

ADRES:
Gildenweg 11
3334 KC ZWIJNDRECHT