Kleine onderhoudsbeurt

Kleine onderhoudsbeurt/inspectie

Middels een kleine onderhoudsbeurt/inspectie komt u te weten in welke staat uw bedrijfswagen/personenwagen zich verkeerd. Grote reparaties ziet u hiermee aankomen. Misschien kunt u ze zelfs voorkomen.

 

In het onderhoudsboekje van uw bedrijfswagen/personenwagen treft u aan hoe en wanneer het voertuig onderhouden dient te worden. De onderhoudsintervallen van bedrijfswagens/personenwagens verschillen per merk en type. Daarbij is het ook afhankelijk van uw rijgedrag. Indien u vaak korte ritten met het voertuig rijdt, is het raadzaam om voortijd een kleine onderhoudsbeurt/inspectie uit te voeren.

 

Allicht bent u bij TIS Autoservice Zwijndrecht van harte welkom om de kleine onderhoudsbeurt/inspectie uit te laten voeren aan uw voertuig. Mocht u hierover meer informatie wensen of wanneer u hiervoor een afspraak wil inplannen, kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 078 – 6200 254 of per mail info@autoservicezwijndrecht.nl

Wij kunnen werkzaamheden uitvoeren aan onder andere de volgende merken bedrijfsvoertuigen/personenwagens:

brand
brand
brand
brand

OVER AUTOSERVICE ZWIJNDRECHT

Proffesioneel onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen onder de 3500 kilogram, ook voor caravans

NEEM CONTACT OP

De voordeligste garage in de regio wat betreft auto onderhoud, auto reparaties en APK keuringen; met ruim 26 jaar ervaring!

ADRES:
Gildenweg 11
3334 KC ZWIJNDRECHT