Betere stabiliteit

Herkent U ook dat gevoel? Heel veel zin om met zijn allen op vakantie te gaan, maar U ziet wel enorm op tegen de autorit. Met het hele gezin in de auto, het voertuig propvol geduwd met de nodige spullen en ook nog eens een fietsendrager achterop met twee fietsen. Eigenlijk had U ook nog een skibox op het dak gewild om nog meer spullen mee te nemen, maar dat doen we in de caravan.

 

Op de snelweg zijn er niet zoveel problemen. Het gaat nog wel.. Maar éénmaal op de slingerwegen en in de dorpen wordt het een heel ander verhaal. Met zweet in Uw handen komt het dan echt op Uw stuurkunsten aan. De auto is door de zware belasting erg onstabiel geworden. Elke put of drempel slaat hij aan en bij bochten bestaat de kans op overhellen. Wat zijn we blij als we er eenmaal zijn…

 

DAT HOEFT VANAF NU NIET MEER MET ONZE OPLOSSING!!!
– 80% minder doorzakken bij belading.
– Verbeterde stabiliteit en stuurgedrag.
– Verminderd ongelijke bandenslijtage.
– Verminderd zijwind gevoeligheid.
– Voorkomt het doorslaan op verkeersdrempels.

 

De hoogte blijft gelijk van Uw auto. Hij gaat er niet stugger van veren. De oplossing (welke TÜV gecertificeerd is en RDW goedgekeurd) die wij hebben werkt als de situatie er om vraagt. Wat eveneens prettig is, is dat U twee jaar garantie hierop krijgt (of 100.000 kilometer). Indien U geen verbetering ervaart, krijgt U Uw geld terug. Hierdoor kunt U met een veiliger en aangenamer gevoel op vakantie met Uw personenwagen, camper en/of caravan. Nu te monteren bij Autoservice Zwijndrecht vanaf maar € 139,- (inclusief BTW). Maak nu een afspraak bij Autoservice Zwijndrecht op het telefoonnummer 078 – 6200 254 of per mail info@autoservicezwijndrecht.nl, zodat U met een aangenamer, veiliger en fijner gevoel op vakantie gaat!

 

Wij kunnen werkzaamheden uitvoeren aan onder andere de volgende merken bedrijfsvoertuigen/personenwagens:

brand
brand
brand
brand

OVER AUTOSERVICE ZWIJNDRECHT

Proffesioneel onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen onder de 3500 kilogram, ook voor caravans

NEEM CONTACT OP

De voordeligste garage in de regio wat betreft auto onderhoud, auto reparaties en APK keuringen; met ruim 26 jaar ervaring!

ADRES:
Gildenweg 11
3334 KC ZWIJNDRECHT