Airco check + bijvullen

Het airconditioning systeem in Uw personenwagen, lichte bedrijfsvoertuig en camper zorgt voor een koele, frisse lucht op de zomerse dagen. Ook in de winter heeft de airconditioning een functie, namelijk het ontwasemen van de ruiten in Uw voertuig.

 

De airco in Uw voertuig zorgt er namelijk voor dat warme (buiten)lucht gekoeld wordt. Het betreft een gesloten systeem dat koudemiddel rondpompt.

 

Middels een airconditioning check wordt gecontroleerd of dit systeem nog goed werkt. De verdamper wordt schoongemaakt en de condensor wordt gecontroleerd op beschadigingen.

 

Om ervoor te zorgen dat het airconditioning systeem goed blijft functioneren is het raadzaam om deze twee keer per jaar te laten controleren.  Het advies luidt om het systeem eens in de twee jaar te laten reinigen.

 

Indien U constateert dat het systeem Uw ruiten niet meer goed ontwasemt tijdens de koudere dagen of als het systeem geen koele lucht meer afgeeft tijdens zomerse dagen, is het raadzaam om deze te laten controleren.

 

Mocht U een afspraak wensen in te plannen hiervoor, kunt U contact met ons opnemen op het telefoonnummer 078 – 6200 254 of per mail info@autoservicezwijndrecht.nl

 

 

Wij kunnen werkzaamheden uitvoeren aan onder andere de volgende merken bedrijfsvoertuigen/personenwagens:

brand
brand
brand
brand

OVER AUTOSERVICE ZWIJNDRECHT

Proffesioneel onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen onder de 3500 kilogram, ook voor caravans

NEEM CONTACT OP

De voordeligste garage in de regio wat betreft auto onderhoud, auto reparaties en APK keuringen; met ruim 26 jaar ervaring!

ADRES:
Gildenweg 11
3334 KC ZWIJNDRECHT