Accu vervangen

 

De accu zorgt voor stroom en dient als opslag voor de elektriciteit in uw bedrijfsvoertuig/personenwagen. Deze elektriciteit is benodigd om bijvoorbeeld de lampen van uw voertuig te laten branden als de motor uit staat. Kortom: alles wat stroom nodig heeft, is afhankelijk van uw accu.

 

Hoe ouder de accu wordt, zal deze steeds minder van zijn capaciteit vasthouden. Bij koud weer kan het gebeuren dat de bedrijfsauto/personenwagen helemaal niet meer start. Daarom is het verstandig uw accu voortijdig te laten controleren. Met testapparatuur wordt het starten van de motor nagebootst en wordt er gekeken hoeveel capaciteit de accu nog heeft. Indien u meestal korte afstanden rijdt of als uw voertuig vaak stil staat is het raadzaam om deze vaker te laten controleren.

 

Voor het controleren van uw accu van uw bedrijfsvoertuig/personenwagen, bent u van harte welkom bij TIS Autoservice Zwijndrecht. Voor het inplannen van een afspraak hiervoor, kunt u contact met ons opnemen op het telefoonnummer 078 – 6200 254 of per mail info@autoservicezwijndrecht.nl

 

Wij kunnen werkzaamheden uitvoeren aan onder andere de volgende merken bedrijfsvoertuigen/personenwagens:

brand
brand
brand
brand

OVER AUTOSERVICE ZWIJNDRECHT

Proffesioneel onderhoud van personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen onder de 3500 kilogram, ook voor caravans

NEEM CONTACT OP

De voordeligste garage in de regio wat betreft auto onderhoud, auto reparaties en APK keuringen; met ruim 26 jaar ervaring!

ADRES:
Gildenweg 11
3334 KC ZWIJNDRECHT